5 Simple Techniques For diş beyazlatma yöntemleri

Wiki Article



Alkali olan karbonat, hafif aşındırıcı özelliklidir. Bu nedenle kullanım miktarına dikkat edilmelidir. Hazır karbonat içeren macun kullanabileceğiniz gibi kendiniz de evde karbonat ile macun hazırlayabilirsiniz.

Doğru hekim ve klinik tercihi yapıldığı sürece son derece zararsız bir işlemdir. Beyazlatma işlemi sonrasında komplikasyon gelişen kişiler genellikle merdiven altı diye tabir ettiğimiz kurumlarda tedavi gören kişilerdir.

Genel olarak diş beyazlatma uygulaması ya da diğer bir deyişle diş beyazlatma tedavisi 2 yöntem ile gerçekleştirilir.

Doktorunuzu Seçin Birbirinden deneyimli doktor kadromuz ve farklı uzmanlık alanları ile sizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Website sitemiz üzerinden doktorlarımızı inceleyebilir ve işlem yaptırmak istediğiniz diş hekiminizi seçebilirsiniz. 

Periodontolojik tedaviler, diş eti sağlığının korunması, iltihaplanmaların tedavisi, diş taşı temizliği ve hastaların diş sağlıklarının uzun vadede korunması amacını taşır. Tabloda belirtilen fiyatlar TDB’nin belirlediği taban tedavi fiyatlarıdır.

Diş beyazlatma yöntemleri tıbbi ortamlarda yapılabildiği gibi evde de yapılabiliyor çoğu zaman. Dişlere verdiği zararın boyutunu görmezden gelerek yapılan bazı diş beyazlatma uygulamaları dişlerin sağlıksızlaşmasına yol açar.

Dişlerde estetik görünümü olumsuz etkileyecek şekil ve dizilim bozuklukları olmasa da var olan rahatsız edici renklenmeler kişilerin gülüşlerinden memnun olmamasına ve buna bağlı olarak hem sosyal hem de psikolojik açıdan sorunlara neden olabilmektedir.

Bir başka kullanım şekli ise fesleğen yapraklarından elde ettiğiniz macundur. 7-eight adet taze fesleğen yaprağını macun kıvamına gelene kadar ezin. diş beyazlatma kiti Macun kıvamını elde ettikten sonra two çay kaşığı kurutulmuş portakal kabuğu tozu ekleyin ve diş beyazlatma işlemi iyice karıştırın.

Limon, çilek gibi asidik meyve ve sebzeler dişlerin temizlenmesine ve beyazlamasına gardenımcı olabilir. İçerdikleri asit sebebiyle diş eti ve diş minesine zarar verebilir. Bu nedenle kullanım miktarı ve sıklığına dikkat edilmelidir.

Diş estetiği ve gülüş tasarımı denildiğinde pek çAlright kişinin aklına gelen ilk tedavilerden biri diş kaplama operasyonlarıdır. Zirkonyum diş kaplama; estetik ve sağlıklı sonuçlar elde etmemizi mümkün kılan diş kaplama tipidir. Zirkonyum kaplama fiyatları 2023 yapılacak olan tedavi kapsamında kişiden kişiye göre ve çalışılan laboratuvar nedeniyle değişiklik göstermektedir.

Dişin alt kısmındaki açık kahverengi tabakayı gösteren ince diş minesine dentin advertisementı verilir.

Portakal kabuğunun içeriğindeki C vitamini ve kalsiyum ağzın mikroplardan arınmasını sağlar. Ancak etkili sonuç alabilmek adına bu işlemin düzenli olarak uygulanması önerilmektedir.

İzmir diş beyazlatma merkezleri tarafından dişlerin yüzeylerine uygulanan işlemler ile dişlerin renklenmesine neden olan maddeler dişlerin yapısından uzaklaştırır.

Özellikle hali hazırda hassas diş etlerine sahip olanlar için ekstra dikkat edilmesi gereken bir durumdur. Dişlerde sızlama bir süre sonra kendiliğinden geçer ancak tedbir amaçlı olarak hassasiyet giderici jellerden de destek alınabilir.

Report this wiki page